Vacature Vrachtwagenchauffeur Kipper - Vrijbloed Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een absolute marktleider die veel waarde hecht aan dé juiste werkinstelling! Zij zijn een bekende speler in de wereld van Transport & Logistiek, voornamelijk in regio groot Amsterdam. Zodra je binnenkomt proef je direct de fijne werksfeer. Een écht familiebedrijf waar Amsterdamse humor in combinatie met hard werken de normaalste zaak van de wereld is. De wegenbouw is bekend terrein voor deze organisatie en vanwege hun groei zoeken wij Vrachtwagenchauffeur Kipper met een no-nonsense instelling. Een wagenpark van zo’n 130 wagens verspreid over diverse vestigingen in Nederland maakt het tot een mooie organisatie om voor te werken!Klinkt goed hé? Lees snel verder, we maken het nog mooier voor je!

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Na een korte sollicitatieprocedure van maximaal twee gesprekken, ga je vol goede moed naar je nieuwe werkgever. Natuurlijk beseffen wij dat je in een nieuwe omgeving terecht komt en daarom krijg je ook de tijd en ruimte om te aarden binnen deze organisatie. We verwachten dat je je opgedane ervaring maximaal benut omdat we natuurlijk wel verwachten dat je vanaf dag één wilt presteren.De werkzaamheden als Vrachtwagenchauffeur Kipper bij deze opdrachtgever zijn heel divers. Zo kun je o.a. denken aan het vervoeren van ruwe grondstoffen, denk hierbij aan zand, grind, puin maar ook schroot. Dit gebeurd met kiep (o.a asfalteren), knijper, kraanauto’s, diepladertransporten & grondverzetmachine’s. Daarnaast doet de opdrachtgever aan het leveren van stelspecie, stampbeton & stabilisatiezand.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een prettige werksfeer in een echt familiebedrijf zal je voorzien worden van uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer. Een salaris; tussen de €2000 - €2600 per maand op basis van 40 uur per week (exclusief toeslagen waarbij je je salaris een enorme boost kunt geven); Reiskostenvergoeding; Mogelijk een vaste vrachtwagen waarop jij je kilometers maakt.Zit jij helemaal op je plek en is de opdrachtgever ook enthousiast over jou? Dan bestaat de kans dat jij na zes maanden een handtekening mag zetten onder een vast contract!

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren