Vacature Winkelmedewerker - Haarlem Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden, daar staat ALDI voor! Dit maakt hen één van de grootste, maar ook meest succesvolle food retailers in Europa. ALDI is hard aan het bouwen voor een mooie toekomst. Dit zie je terug in de formules en vooral de filialen. De filialen worden helder, overzichtelijk en vooral een stuk ruimer door de brede winkel paden. Dit gecombineerd met betere verlichting, bewegwijzering en een frisse sfeer zorgt voor het ultieme klantplezier.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Als Winkelmedewerker bij ALDI ben je verantwoordelijk voor verschillende zaken in de winkel. Je draait mee achter de kassa, je zorgt ervoor dat de winkel er netjes en schoon uitziet, vult vakken aan en springt bij op de diverse versafdelingen. Je helpt met het ordenen van het magazijn, het lossen van de vracht en nog het allerbelangrijkste: je helpt de klanten met al hun vragen en problemen. Je denkt oplossingsgericht en met een glimlach laat jij elke klant met een tevreden gevoel de winkel uitlopen. Voor deze functie dien je over een hands-on mentaliteit te beschikken. Je krijgt energie van het werken in teamverband en klanttevredenheid staat bij jou bovenaan.Hard werken wordt absoluut beloond. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden bij ALDI voor mensen met de juiste ambitie. Er zijn veel voorbeelden van Winkelmedewerkers die zijn doorgegroeid naar filiaalmanager. Vanuit deze filosofie is de ALDI Academy opgericht. Volledig gericht op de groei die jullie samen gaan doormaken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Allereerst een veelzijdige baan met leuke collega's, op een werkplek waar ontwikkeling centraal staat. Maar daarnaast ook:Direct op contract bij ALDI;Salaris van maximaal €11,85 bruto per uur;Een variabele filiaalbonus van maximaal €175 per maand, afhankelijk van het gewerkte aantal uren;Veel toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden;24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;Reiskostenvergoeding;Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor eigen vervoer;Een parttime baan waarbij je zelf het aantal uren kan aangeven.

Sector: Accountancy

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren