Vacature Vrachtwagenchauffeur Knijper Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Sinds 1959 is dit transportbedrijf actief in de wegenbouw en ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in deze sector. Dit is onder meer te danken aan de ruim 140 chauffeurs die werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit bedrijf zet zich dagelijks in om het werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. Naast veiligheid en kwaliteit vinden zij ook flexibiliteit belangrijk. Dankzij de platte organisatiestructuur en korte lijntjes kunnen zij snel handelen. Zo kunnen zij relaties ook bij korte projecten of spoedgevallen producten en diensten aanbieden.

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Als vrachtwagenchauffeur Knijper bij dit bedrijf ben je werkzaam in de wegenbouw. Je vervoert producten, als zand, grind, asfalt, betongranulaat, korrel, puin, bestratingsmaterialen, stampbeton en stelspecie. Dagelijks rij je met een vrachtwagen met autolaadkraan, wat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt.Andere werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur Knijper zijn:Werken voor uitvoerders in de verhuur;Rijden van afwisselende ritten;Actief zijn in sloopwerkzaamheden;Uitvoeren van gladheidsbestrijding.Veel van de werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam. Als vrachtwagenchauffeur Knijper ben je het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn afwisselend en door het werk met de autolaadkraan ook uitdagend. Bij voorkeur is deze functie fulltime.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een prettige werksfeer in een echt familiebedrijf zal je voorzien worden van uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer. Een salaris; tussen de €2000 - €2600 per maand op basis van 40 uur per week (exclusief toeslagen waarbij je je salaris een enorme boost kunt geven); Reiskostenvergoeding; Werken met moderne vrachtwagens;Zit jij helemaal op je plek en is de opdrachtgever ook enthousiast over jou? Dan bestaat de kans dat jij na zes maanden een handtekening mag zetten onder een vast contract!

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren