Vacature Senior Network Engineer Haarlem


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Successfully
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Haarlem

Functieomschrijving:

Als Senior Network Engineer maak je onderdeel uit van een groot, enthousiast en professioneel team Infrastructuur Engineers die verantwoordelijk zijn voor projecten en het verlenen van 3e lijn technische ondersteuning aan de vele klanten en wederverkopers van Successfully.

Wil je als Senior Network Engineer onderdeel uitmaken van een inspirerend team en jouw carriere een nieuwe impuls geven met uitdagende opdrachten? Dan hebben wij de functie voor jou! Je wordt ingezet als Senior Network Engineer voor de implementatie en uitrol van platform migraties, clouddiensten, virtualisatie, storage oplossingen en andere innovatieve IT projecten.

Successfully bekijkt vanuit een onafhankelijk en objectief oogpunt welke oplossing het best aansluit op de eisen en wensen van de klant. Vanuit die hoedanigheid zul je als Senior Network Engineer in contact worden gebracht met de meest uiteenlopende vormen van techniek. Denk hierbij aan netwerken op basis van voornamelijk Cisco apparatuur. De netwerk architectuur bij onze relaties dan wel het Cloud Platform van Successfully dient veelal voorbereid te zijn op gevirtualiseerde platformen, Windows Server 2008 en 2012 en geclusterde File, SQL en Exchange DAG configuraties. Merken als Cisco, HP, Dell, SonicWall en Juniper kunnen hieraan te grondslag liggen

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij jou?

Bij Successfully staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Naast een goede salariëring bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en een flexibel vakantiedagensysteem, zodat je zelf kunt bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Tevens biedt Successfully interessante extra’s zoals een auto of reiskostenvergoeding, telefoon en laptop en werken wij volledig op basis van ‘Het Nieuwe Werken’, waarbij flexibele werktijden en thuiswerken dus geen enkel probleem zijn.

Sector: ICT, Automatisering

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren