Loopbaancoach Haarlem Anne de Koning

Anne de Koning

Organisatie

Certificatie

Noloc
Nobco
Anne de Koning
Anne is als Coach/Counselor opgeleid aan het Europees Instituut en gecertificeerd als NOBCO Senior Practitioner. De verdieping in Coaching heeft zij gedaan door zich bij te scholen in Interventiekunde en door het volgen van lezingen en workshops. In haar loopbaan heeft zij een brede deskundigheid ontwikkeld inzake psychodiagnostiek van persoonlijkheid en gedrag. Ervaring in het “mensenwerk” heeft zij in eerste instantie opgedaan als docent en pedagogisch begeleider. Na een lange status van psychologisch medewerker in de Geestelijke Gezondheidszorg heeft zij een loopbaanswitch gemaakt en is zij vanaf 2003 actief als coach/counselor. Sinds 2006 begeleidt zij mensen vanuit een zelfstandige praktijk. Sinds 2010 is zij netwerkpartner bij Agathon.

Waarom een loopbaancoach? Waarom Agathon?
Loopbaanbegeleiding bij Agathon is persoonlijk en professioneel. Wij richten ons op úw werkvragen en houden in het oog waar economie en samenleving behoefte aan hebben. Tijdens een kosteloos oriënterend gesprek met uw persoonlijke begeleider(s) onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’, dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Agathon biedt begeleiding en ondersteuning als je op een keerpunt staat. En wie overkomt dat eigenlijk niet? Wij werken voor iedereen die kiest voor persoonlijk ondernemerschap.

Belangrijkste talent volgens cliënten
Anne heeft aandacht voor de hele mens, zowel in werk én in privé. Zij is een bevlogen coach, die mensen bewust maakt wat het betekent om eigen grenzen te kunnen verleggen. Zij onderzoekt en geeft inzicht in wat de bron en basis betekenen voor de eigen drijfveren. In een gezamenlijke zoektocht door middel van opdrachten leert zij mensen knelpunten te kennen en herkennen. Vanuit die basis laat zij een nieuwe planning maken en geeft zij mensen vertrouwen dat de richting die zij kiezen de juiste is. Zij nodigt uit tot zelfonderzoek en stimuleert mensen om vanuit nieuwe inzichten te experimenteren en ander gedrag te leren. Zij brengt mensen in contact met eigen kwetsbaarheid en geeft handvatten hoe zij zich daarin kunnen beschermen of juist open kunnen stellen om diepere contacten aan te gaan. Anne werkt vanuit een veilige context zodat op een zachte manier de confrontatie kan worden aangegaan. Zij weet verbanden te leggen tussen persoon en bredere context waarbij de persoon meer inzicht krijgt in het eigen rolpatroon ten opzichte van de interacties.

Mijn Werkgebied
Gezondheids- en vitaliteitscoaching, re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, outplacement, sollicitatietraining en ondernemerschapscoaching in Hillegom, Hoofddorp, Leiden en Haarlem.


Bekijk deze loopbaancoach

Meer loopbaancoaches in Haarlem