CV grondstewardes Haarlem


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 62

Woonplaats: Haarlem

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Office Manager bij een brandactivation bureau in Haarlem. Verantwoordelijk voor het gehele interne reilenen zeilen van het bureau.
Project Manager bij een promotiebureau. Hier ben ik verantwoordelijk voor de gehele implementatie van diverse promotie acties (waaronder veel A merken) in het gehele land. Dit kunnen zijn diverse instore acties, het leveren van personeel op foodtruck festivals en voor een tv zender ben ik op dit moment bezig met het organiseren van een promotour in het buitenland.
Zoals u dus kunt lezen : ik ben een duizendpoot die het beste functioneert in een fijne mooie omgeving.
Ik hoop dat mijn CV aanleiding is om mij uit te nodigen om in een persoonlijk gesprek mij verder bij u te kunnen presenteren.

Met vriendelijke groet,

Hazel Meltzer

Opleidingen en cursussen: Opleiding Schoevers, directiesecretaresse. Diverse trainingen m.b.t. projectmanagement programma's.

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben iemand die graag werkt in een dynamische omgeving. Ik ben flexibel, loyaal en bezit een hands on mentaliteit. Het motto "kan niet" komt niet voor in mijn vocabulair. Ik denk altijd in oplossingen in plaats van problemen.

Hobby's en interesses: Koken, golfen, en reizen (vooral het pre - reizen dus uitzoeken van juiste bestemming en uitvinden wat er op betreffende bestemming allemaal te zien en te doen is).

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV