CV Technisch of administratief medewerker Haarlem


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 44

Woonplaats: Haarlem

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Kringelsport: ca. 2014-heden, parttime. Support Administratie, Boekhouding, IT onderhoud.

Multi-M/IT: ca. 2012-2014, fulltime. Support Desk. Data overzetten, Filters toevoegen, Handleidingen schrijven, Tools creëren.

UvA: ca. 2009-2012, in periodes. UvA Werkplek uitrolteam. In grote schaal werkstations overzetten op een nieuw netwerksysteem.

Telfort Internet: ca. 2009-2010. Levering en Instanthouding. Inkomende tickets verwerken.

XS4ALL: ca. 2008-2009. Technische Helpdesk. Telefonisch inbound technische hulp leveren.

HAL-Allery: ca. 2006-2007. Software implementatie. Data overzetten op een nieuw software pakket. Nieuwe pakket tweaken met instellingen en scripts.

Opleidingen en cursussen: HAVO (Wiskunde B/Natuurkunde/Scheikunde/Handelswetenschappen) - Afgerond

HBO Electrotechniek - Niet afgerond (mijn interesses bleken meer in informatica en logistiek te liggen).

Diverse online cursussen met betrekking tot informatica, zoals Visual Basic, Webdesign, en LUA Scripting (gratis cursussen zonder verwante diplomas).

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Perfectionist: Als ik ergens mee bezig ben, dan wil ik dat het ook goed afgerond wordt, en het niet zomaar ergens blijft liggen of details worden overgeslagen.

Creatief: Ik geef graag mijn eigen input. Het liefst werk ik aan iets waar ik ook mijn eigen creativiteit in kwijt kan. Wanneer ik merk dat er in een proces een bepaalde verbetering mogelijk is, zal ik deze doorgaans aankaarten bij mijn leidinggevende.

Hulpbiedend: Wanneer ik iemand op een probleem zie stuiten, en het idee heb dat mijn input mogelijk de oplossing tot het probleem kan bieden, schroom ik niet om deze aan te bieden.

Begrijpend: Wanneer ik een voor mij onbekend software pakket gebruik, weet ik mij hier doorgaans vrij snel meester in te maken, en schroom er ook niet voor om optionele functies in de vingers te krijgen om het werk in de long run makkelijker te maken.

Hobby's en interesses: Sport is eerlijkheidshalve iets waar ik me meer mee bezig zou moeten houden.

Mijn voornaamste hobby is bord- en kaartspelen. Ik bezoek regelmatig een evenement, en mede-organiseer ook zelf een maandelijks evenement. Daarnaast probeer ik mijn eigen bordspelideeën tot concrete spelen uit te werken.

Daarnaast ben ik behoorlijk fan van Sci-Fi films, boeken en strips.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV