CV Culinair adviseur Haarlem


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 36

Woonplaats: Haarlem

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2016-tot heden
Restaurant
Amsterdam

01-09-2015 tot heden
chef patissier

2015-2015
Restaurant “Baut” (gas er op BV)
Amsterdam

01-05-2015 tot 01-08-2015
patissier

2013-2014
10-12-2013 tot 1-1-2015
Restaurant ‘’ Parma/Marie”
Amsterdam
Sous chef

2013-2013
10-6-2013 tot 9-12-2013
Restaurant “Day”
Amsterdam
Sous chef

2012– 2013
7-7-2012 tot 15-3-2013
Restaurant ''Magazzino''
Amsterdam
operationeel chef

Managen van de keuken, bedrijfsvoering concept ontwikkeling en op stellen van operationeel plan en Change management uitvoeren

2011– 2012
4-3-2011 tot 2-7-2012
Restaurant "Volt"
Amsterdam
Chef de partie

2010– 2011
15-5-2010-2-3-2011
Hotel de leurope:
''brasserie de hoofdstad'' chef de partie/tournant Amsterdam
''patisserie'' chef de partie
''vine dining bord'eua'' zelfstandig werkend kok

2009 – 2010
11-5-2009 tot 10-5-2010
Restaurant “Envy/Vyne” (iq creative BV)
Amsterdam
zelfstandig werkend kok / patissier

2009 – 2009
10-7-2010 tot 10-5-2010
Restaurant “Navy” (iq creative BV)
Amsterdam
zelfstandig werkend kok

2009 – 2009
Restaurant “Puyck”
Amsterdam
zelfstandig werkend kok

2006– 2009
Restaurant “Eten bij de buurman”
Zaandam
Leerling kok

Opleidingen en cursussen: 2007 – 2008
Albeda college mbo Rotterdam
assistent kok, basis kok,
operationeel werknemer &
zelfstandig werkend kok

2004 – 2006 IVKO Amsterdam
Havo Economie & Maatschappij
Havo Cultuur & Maatschappij

2000 – 2004 IVKO Amsterdam
VMBO Theoretisch,
Cultuur & Maatschappij

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een doorzetter, kan me goed focussen en hou van een uitdaging. Daarnaast vindt ik het heerlijk om te leren en nieuwe dingen ontdekken.

Hobby's en interesses: Fitness, klimmen, lezen en gamen

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV