CV Support lawyer parttime Haarlem


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 59

Woonplaats: Haarlem

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring: Als universitair docent rechtswetenschappen heb ik veel ervaring in het les geven aan groepen. Ik heb veel uiteenlopende vakken gegeven, zoals staatsrecht, bestuursrecht, rechtsfilosofie, vaardighedenvakken, logica. Daarnaast heb ik ervaring als opleidingscoordinator van de bachelor- en masteropleidingen rechtsgeleerdheid.
Mijn ervaring als support lawyer ligt in het juridische spitwerk. Ik heb, voor de advocaten voor wie ik heb gewerkt, veel zaken tot op de bodem uitgeplozen. Mijn ervaring als docent aan de faculteit der rechtsgeleerdheid VU helpt mij daarbij. Omdat ik een veelheid aan vakken doceer en heb gedoceerd (waaronder staats- en bestuursrecht, rechtsfilosofie), heb ik een brede kijk op de voorgelegde problemen en zoek ik oplossingen op plaatsen waar de meeste advocaten niet snel zullen zoeken. Mijn expertisegbieden zijn, overheidsorganisatierecht (gemeenschappelijke regelingen, gemeenten), omgevingsrecht, privacyrecht (Wbp,Verordening gegevensbescherming), grondrechten (religie, meningsuiting, Wet openbaarheid van bestuur).

Opleidingen en cursussen: Basis kwalificatie onderwijs
Senior kwalificatie onderwijs
Rechtsgeleerdheid
Docerend musicus piano klassiek
VWO

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Betrokken, scherp, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, goede contactuele eigenschappen, omgevingsbewust

Hobby's en interesses: Lezen literatuur, piano spelen, hardlopen

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV